El Lleida Tardor Màgica omple de sorpreses i il·lusió l’Escorxador

P.RODELLAR
03-11-2018
  • El Lleida Tardor Màgica omple de sorpreses i il·lusió l’Escorxador
  • El Lleida Tardor Màgica omple de sorpreses i il·lusió l’Escorxador

Desenes de persones van assistir ahir al pati del Teatre de l’Escorxador de Lleida a l’estrena de l’onzena edició del Lleida Tardor Màgica, organitzada per l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL) i la Paeria, que durarà fins demà, diumenge. Els mags i pallassos Puffy & Didi, megàfon en mà, convidaven els transeünts que passejaven davant del recinte a atansar-se a una inauguració del festival que va començar uns quinze minuts tard, ja que els organitzadors van haver d’esperar la regidora de Cultura, Montse Parra, que finalment no va acudir.

Els mags van dur a terme el protocol·lari tall de cinta entre bromes i trucs de màgia, davant dels atents ulls dels més petits de la casa, que es van asseure just davant de l’escenari per no perdre cap detall. Després de repartir els trossos de la cinta entre els visitants, els pallassos van guiar la multitud fins al vestíbul del teatre on esperava el Mag Adriaco amb la seua màgia de prop, disposat a sorprendre els presents amb diversos trucs amb cordes, cartes i caixes màgiques, que van tornar a fer les delícies dels nens, que no dubtaven a aixecar el braç quan demanava voluntaris.

Paral·lelament a les activitats, una exposició fotogràfica dedicada a Josep Antó (Mr. Antó), el primer mag de Lleida, decorava les parets de l’interior del teatre en el qual també es trobaven diverses parades de botigues especialitzades en articles de màgia. Finalment, estava previst que aquesta primera jornada acabés amb l’espectacle Hipnoadictos por el mundo, que va ser càrrec de Jordi Ruiz.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?