El mercat de Mollerussa, escenari de la campanya a Lleida durant el dia de la Constitució

REDACCIÓ
07-12-2017
  • El mercat de Mollerussa, escenari de la campanya a Lleida durant el dia de la Constitució

La majoria de les candidatures per Lleida van portar ahir la campanya a Mollerussa amb motiu del mercat setmanal, en una jornada que va coincidir amb el dia de la Constitució. El número dos de JxCat i alcalde de la capital del Pla, Marc Solsona, va afirmar que “avui és el dia per recordar que, en nom d’aquesta Constitució, s’ha deixat sense efecte la voluntat del poble català i s’han intervingut les nostres institucions”.

El número dos d’ERC, Bernat Solé, va dir que “l’única alternativa per progressar és desenvolupar la nostra pròpia Constitució en el marc de la República catalana”.

Per la seua part, el candidat de Cs, Jorge Soler, va assegurar que la seua formació treballa perquè “empreses com Argal tornin a Lleida” després de traslladar la seu social “per la inseguretat jurídica que ha causat el separatisme”.

La cap de llista de CatECP, Sara Vilà, va assegurar que obtenir representació per Lleida serà “decisiu” per “desbloquejar la situació a la qual ens han portat el 155 i la DUI”.

El PP, per la seua part, va celebrar el 6-D regalant braçalets amb la bandera espanyola a Lleida. La candidata, Marisa Xandri, va afirmar que “els símbols, com les constitucions, estan per unir i no per separar”. Ni PSC ni CUP no tenien programats actes de campanya.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta