El ministre d’Exteriors tancarà la Trobada Empresarial al Pirineu

SEGREcom
Publicat: 
02-06-2016
Actualitzat: 02-06-2016 10:53
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:

El ministre d’Afers Exteriors i Cooperació del Govern espanyol en funcions, José Manuel García-Margallo, participarà en l’acte de clausura de la 27a Trobada Empresarial al Pirineu. L’acte tindrà lloc a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, el divendres 17 de juny, a les 19.30 hores.La trobada d’aquest any, que porta per lema “Decidir en un món incert”, la inaugurarà el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, al mateix lloc, el mateix dia a les 9 hores.

El cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí, presidirà la conferència que amb el títol “Perspectives per l’economia mundial i el cas d’Espanya” realitzarà l’exdirector gerent de l’FMI, Michel Camdessus.

En aquesta nova edició, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de juny, la Trobada Empresarial al Pirineu mostra decisions destacades en el camp de la innovació, la internacionalització, la digitalització i la col·laboració amb la competència amb l’objectiu de créixer i avançar.

El programa d’enguany compta amb les conferències destacades de Carles Puigdemont, Michael Camdessus, Luis Huete, Patricia Ramírez, Isaac Hernández i Eloi Pardo. També hi haurà la participació d’importants ponents, com ara: Ángel Jubete, Manel Sort, Angel Velasco, Emilio Ontiveros, Alfred  Pastor, Cristóbal Colón, Maria Cura, Alfonso Jiménez, José Luis López de Silanes i Miguel Torres.

En l’edició d’aquest any s’han introduït algunes novetats. Les més destacades són la implantació d’una “quota jove”, amb un important descompte, per a empresaris d’entre 18 i 35 anys; la posada en funcionament d’un

nou web de la Trobada, amb informació actualitzada i un nou disseny; i l’ús d’un nou dispositiu mòbil per facilitar una major i ràpida captació de dades per a l’elaboració del Baròmetre de la Trobada.

Comparteix

També t'interessarà