El ‘Ningú Fora de Joc’ farà la vuitena edició per Nadal

j.c. monge
10-06-2016
  • El ‘Ningú Fora de Joc’ farà la vuitena edició per Nadal

Les instal·lacions de la UE Balàfia seran demà l’escenari del setè partit solidari Ningú Fora de Joc, probablement l’últim que es disputarà a l’estiu, ja que l’organització vol traslladar-lo a Nadal, per comptar amb una presència de futbolistes d’elit més gran. “A final de temporada, entre la gent que està de vacances i altres compromisos, costa atreure futbolistes que en una altra data vindrien”, explica Iñaki Ramos, responsable de l’organització. Alguns jugadors encara estan en competició i els Veterans del Barça, que solen tenir una nombrosa participació, tenen partit a Terol.

No hi faltarà Joan Capdevila, compromès amb el projecte des del primer any. El partit coincideix també amb el III Torneig Aleví Memorial Josep Calderó, que es disputa aquest cap de setmana a Balàfia.

L’entrada per al partit costa 5 euros i tota la recaptació va destinada a l’Associació d’Afectats a les Addiccions Ningú Fora de Joc.

La jornada començarà a les 18.30 h, amb un partit femení entre una selecció de Lleida, dirigida per Dani Rodrigo, i la d’Osca i, a les 20.00 h, el triangular entre el Balàfia, la selecció de la Llitera i la selecció de jugadors, que dirigeix Emili. El partit serà arbitrat per Albert Català.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta