El Pàdel Seu Vella aixeca el teló amb 120 jugadors

redacció
20-10-2015
  • El Pàdel Seu Vella aixeca el teló amb 120 jugadors

La primera edició del Torneig Seu Vella de pàdel va aixecar ahir el teló amb la disputa de la seua fase final que reuneix seixanta parelles i 120 jugadors, que ahir van completar la ronda de setzens de final en el quadre masculí i els vuitens en fèmines. Els partits es disputen a partir de mitja tarda i fins a la mitjanit, ja que els seus participants són amateurs i en la seua totalitat de la demarcació de Lleida, una de les premisses amb què ha nascut aquest torneig.

La iniciativa, impulsada per l'empresa local Social Events, consisteix a organitzar esdeveniments en espais emblemàtics de la ciutat, una filosofia que ja ha tingut repercussió fora de la província, ja que poblacions com Granollers i Vic s'han interessat en la seua organització.

Fins divendres es disputaran totes les rondes eliminatòries fins a les semifinals, de tal manera que dissabte serà el dia gran del torneig amb la celebració de totes les finals, tant del quadre principal de Primera Categoria, com el de Segona, que es va disputar la setmana passada a l'Ekke, com també les finals de consolació.

Aquell mateix dia hi haurà un partit d'exhibició amb la participació del número u mundial, l'argentí Fernando Belasteguin, i diumenge un clínic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta