El Palau d'Anglesola rep per segona vegada el segell de transparència Infoparticipa

REDACCIÓ
Publicat: 
20-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Palau d'Anglesola rep per segona vegada el segell de transparència Infoparticipa
    Peu de foto: 
    Ajuntament del Palau d'Anglesola

El Palau d'Anglesola rep per segona vegada el segell de transparència Infoparticipa per les dades de la seva web www.elpalaudanglesola.com. El municipi ja va aconseguir el guardó el 2019 i ara l'ha revalidat amb una puntuació del 81%, convertint-se en el municipi de menys de 5000 habitants més ben valorats de la demarcació de Lleida.

El Segell InfoParticipa, que enguany arriba a la 10a edició, és un guardó que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de les webs locals. Un reconeixement a les bones pràctiques d'ajuntaments, diputacions i consells comarcals per la informació publicada als webs municipals amb l'objectiu que la ciutadania tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos i quines formes de participació posen al seu abast.

Avui, dilluns 20 de març a les 17:00 hores, tindrà lloc l'entrega dels guardons a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB.

Comparteix

També t'interessarà