REDACCIÓ
23-04-2018
Actualitzat: 23-04-2018 9:54
  • El Pardinyes s’assegura la permanència golejant el Peña Ferranca

El Pardinyes va certificar ahir la permanència al desfer-se del cuer, el Peña Ferranca, per un contundent 1-7. Les lleidatanes seguiran un any més a Segona Nacional, després de l’ascens de la temporada passada.

Les lleidatanes van sortir al camp sabent el que hi havia en joc. Així, el Pardinyes va començar molt endollat i en el minut 5 el resultat ja era de 0-2. Teixidó va inaugurar el marcador en el minut 3 i dos més tard Rodríguez va augmentar l’avantatge al convertir en gol un servei de córner. Malgrat el cop, el Peña Ferranca no es va tancar i va continuar intentant arribar a la porteria de Bonjorn, encara que el Pardinyes, molt seriós ahir, va neutralitzar tots els seus intents. Així, al final de la primera meitat el resultat ja era de 0-4, gràcies a dos gols més de Peirau i Oriach. A la represa, la pluja de gols va continuar i Oriach, Taberner i Jarvie van fer encara més gran la ferida (0-7). A l’últim minut, el Peña Ferranca va sorprendre la defensa lleidatana i va anotar l’1-7 final.

El tècnic del Pardinyes, David Vinyes, es va mostrar molt satisfet després del partit. “El futbol per fi ha fet justícia, avui han entrat tots els gols que se’ns han negat durant la temporada”, va explicar. “Estem molt contents per la permanència, que era el nostre objectiu”, va afegir.

Per la seua part l’AEM, que no s’hi jugava res, va caure al camp del Collerenc per 4-2.