El Rodi Balàfia encadena amb el Manresa la quarta victòria

REDACCIÓ
06-12-2020
  • El Rodi Balàfia encadena amb el Manresa la quarta victòria

El Rodi Balàfia va encadenar ahir la quarta victòria a la Lliga al superar el Manresa, penúltim classificat, per 3-1. Malgrat la diferència a la classificació, l’encontre va ser igualat i els lleidatans tan sols van poder demostrar la seua teòrica superioritat en els últims compassos de joc.

Els barcelonins van començar el partit atacant molt bé, sobretot per la zona 3. Malgrat això, van ser els de Carlos Oca els que es van emportar un primer set molt igualat, 25-22.

En el segon parcial, tanmateix, va ser el Vòlei Manresa el que va acabar imposant-se per tornar a posar les taules a l’electrònic.

Malgrat tot, a partir de llavors els lleidatans van reaccionar i gràcies a la millora en el servei van aconseguir imposar el seu joc, fent mal atacant sobretot per les puntes.

D’aquesta forma, els lleidatans es van anar encoratjant per emportar-se el tercer set per 25-16. La millora es va mantenir també a l’últim set, quan el Balàfia es va imposar amb relativa facilitat per acabar amb un parcial de 25-16, que certificava el triomf lleidatà.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta