El seminarista Joshua Carrillo del Bisbat de Lleida serà ordenat diaca

REDACCIÓ
Publicat: 
01-06-2023
Actualitzat: 01-06-2023 10:09
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El seminarista Joshua Carrillo del Bisbat de Lleida serà ordenat diaca
    Peu de foto: 
    Joshua Enrique Carrillo, el dia que va rebre els ministeris d'acòlit i lector (FOTO: Bisbat de Lleida)

El seminarista Joshua Enrique Carrillo Saldaña serà ordenat diaca aquest diumenge en una cerimònia presidida pel bisbe Salvador a la Catedral de Lleida a partir de les set de la tarda. Joshua, que ja va rebre fa uns mesos els ministeris d'acòlit i lector, seguirà el seu camí formatiu per ser ordenat prevere abans d'acabar aquest any 2023.

D'origen mexicà, Carrillo és l'únic seminarista que té actualment la diòcesi de Lleida al Seminari Major Interdiocesà de Catalunya i en els darrers mesos ha estat ajudant en la pastoral de les parròquies de Nostra Senyora de Montserrat i a les de la Unitat Pastoral de la Mare de déu del Pilar-Santa Maria Magdalena. El nou diaca també ha estat present en els diferents actes diocesans i ha col·laborat activament en les iniciatives dels grups de joves de la diòcesi.

A més, des del Bisbat de Lleida també s'informa que la parròquia Sant Ignasi de Loiola, ubicada a la plaça d'Espanya de Lleida, romandrà tancada per reformes des d'aquest mes de juny i fins al 10 de setembre. Durant aquest temps la comunitat parroquial celebrarà les eucaristies a la Parròquia de Santa Maria de Gardeny, al carrer Acadèmia,43. Les misses seran els dissabtes a les 20:00h i els diumenges a les 20:30h.

Comparteix

També t'interessarà