El 'Tapeja per Tàrrega' serveix gairebé 2.000 tapes en la 5a edició de la ruta gastronòmica

REDACCIÓ
Publicat: 
26-07-2023
Actualitzat: 26-07-2023 12:39
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El 'Tapeja per Tàrrega' serveix gairebé 2.000 tapes en la 5a edició de la ruta gastronòmica
    Peu de foto: 
    Una de les tapes servides al 'Tapeja per Tàrrega' (Ajuntament de Tàrrega)

La cinquena edició de la Ruta de Tapes de Tàrrega ha estat un èxit. Celebrada del 19 al 23 de juliol en una vintena d’establiments de restauració de la capital de l’Urgell, Tapeja per Tàrrega s’ha tancat amb un balanç de gairebé 2.000 racions de tapes venudes. La Regidoria de Promoció Econòmica, impulsora de la iniciativa, valora molt positivament l’edició, que per segon cop s’ha celebrat a l’estiu per tal de dinamitzar el sector en aquesta època de l’any tot promovent la gastronomia de la comarca.

Enguany la ruta gastronòmica impulsada des de l’Ajuntament de Tàrrega ha comptat amb la participació de 17 establiments. En cadascun d’aquests punts, al llarg de cinc dies, es podia degustar una tapa d’elaboració exclusiva, acompanyada d’una beguda al preu popular de 3,5 euros.

Xavi Asensio ha estat el guanyador del val de 30 euros per gastar en qualsevol dels locals adherits a la campanya que se sortejava entre totes les persones que participessin al Tapeja per Tàrrega. Només havien de penjar una foto a Instagram on es veiés clarament que s’estava participant a la Ruta de Tapes tot etiquetant l’establiment, el compte de l’Ajuntament de Tàrrega i el de Promoció Econòmica.

Comparteix

També t'interessarà