El vicedegà d'Enginyers Lleida, Antonio Campo, interventor de la mutua estatal MUPITI

REDACCIÓ
Publicat: 
10-06-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El vicedegà d'Enginyers Lleida, Antonio Campo, interventor de la mutua estatal MUPITI

El vicedegà d'Enginyers Lleida, Antonio Campo, ha estat nomenat aquest dissabte, dia 10 de juny, Interventor de la Junta Directiva de la Mutualitat de Previsió Social de Perits i Enginyers Tècnics Industrials a Prima Fixa (MUPITI), entitat d'àmbit estatal que aplega a més 25.300 mutualistes. La proclamació de la nova Junta directiva de la mútua ha tingut lloc avui en l'Assemblea que ha acollit l'històric Monestir de Sant Millán de la Cogolla a La Rioja.

MUPITI és una entitat sense ànim de lucre que treballa des de l'any 1948 per als professionals de l'enginyeria i les seves famílies, aportant solucions per satisfer les necessitats de previsió social, o protecció econòmica, per a la seva futura jubilació i qualsevol esdeveniment que durant la seva vida pogués produir el mort, la incapacitat, viduïtat o orfandat.

La mutua professional és l'alternativa al Règim d'Autònoms de la Seguretat Social (RETA), de manera que, en exclusiva, els enginyers tècnics industrials o els graduats en enginyeria de la branca industrial poden exercir la professió sense donar-se d'alta al RETA i optant per fer-ho a Mupiti, amb molts avantatges.

Des del 2014, l’entitat té obertes les portes a altres persones o empreses que no pertanyen al sector de l'enginyeria i que vulguin confiar-ne la previsió social en nosaltres.

Comparteix

També t'interessarà