Els millors equips de base del vòlei català lluiten per coronar-se a Catalunya i Espanya

REDACCIÓ
Publicat: 
23-01-2023
Actualitzat: 23-01-2023 12:35
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • Els millors equips de base del vòlei català lluiten per coronar-se a Catalunya i Espanya
  Peu de foto: 
  Balàfia Vòlei GESTORIA DALMAU INFANTIL - Foto Edgar Marín
 • Els millors equips de base del vòlei català lluiten per coronar-se a Catalunya i Espanya
  Peu de foto: 
  Balàfia Vòlei GESTORIA DALMAU INFANTIL - Foto Edgar Marín
 • Els millors equips de base del vòlei català lluiten per coronar-se a Catalunya i Espanya
  Peu de foto: 
  Balàfia Vòlei AUTOESCOLA MOTOCAR JÚNIOR - Foto Edgar Marín

Els equips júnior, cadet i infantil del Balàfia Vòlei competiran en aquesta segona fase en els grups de promoció de la seva categoria. El juvenil jugarà en el grup de permanència


Un cop ha finalitzat la primera fase de la competició de les primeres divisions catalanes, els equips de base del vòlei català lluitaran per coronar-se a Catalunya i Espanya. En el cas del Balàfia Vòlei, els equips júnior, cadet i infantil del Balàfia Vòlei competiran en aquesta segona fase en els grups de promoció de la seva categoria. El juvenil jugarà en el grup de permanència.

Amb els darrers resultats de la primera volta de les diferents lligues, ja es coneixen els equips que han estat més regulars al llarg de la temporada i lluitaran per fer-se un forat entre els millors de Catalunya i Espanya.

⏯️ Gran tarda de vòlei amb el Trofeu de Reis LLEIDA.COM
Peu de foto: 
Foto Balàfia Vòlei

L’equip Autoescola Motocar Balàfia Vòlei júnior, dirigit pel jugador del primer equip Eddy Herrera, ha quedat enquadrat en el grup A de promoció amb CN Sabadell, CV AA Llars Mundet, CV Monjos, CV Sant Martí, Barça Voleibol, Torre de Claramunt i Vall d’Hebron Pro. En el grup B hi haurà el CEV L’Hospitalet, CV Salou, CV Tiana, Jako AEE Montserrat Gracia, Tarragona Spsp, Transmesa Arenys Volei, Volei Girona i Volei Sant Celoni. Només accediran a la fase final de classificació al Campionat d’Espanya els 3 equips millors classificats de cada un dels grups un cop s’hagi disputat la vuitena jornada.

En el cas dels equips O Sole Mio Balàfia Vòlei cadet, dirigit per Salva Roigé, i Gestoria Dalmau Balàfia Vòlei infantil, dirigit per Miquel Àngel Jaray i Xavi Gaya, la situació és la mateixa.

En cadet també hi ha dos grups i l’equip lleidatà ha quedat enquadrat en el grup A. Competirà per una plaça per accedir al Campionat d’Espanya amb Arenys, CN Sabadell, CN Terrassa, CV Barberà, CV Canet, CV Olot i Vòlei Sant Celoni.

Mentre que a la competició infantil, hi ha grup únic de promoció en què els lleidatans estaran amb Arenys, CEV L’Hospitalet, CEVOL Torredembarra, CN Sabadell, CN Terrassa, CV Reus i Tarragona SPSP.

El Zbitt Balàfia Vòlei juvenil és l’únic equip dela base del Balàfia Vòlei que ha quedat fora de la lluita perquè després de laprimera volta jugarà en el grup de permanència.

Comparteix

També t'interessarà