Els Vents de l’Orquestra Julià Carbonell, protagonistes del Festival de Música OJC Terres de Lleida

REDACCIÓ
12-12-2020
  • Els Vents de l’Orquestra Julià Carbonell,  protagonistes del Festival de Música OJC Terres de Lleida
  • Els Vents de l’Orquestra Julià Carbonell,  protagonistes del Festival de Música OJC Terres de Lleida

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida segueix amb les diferents activitats musicals organitzades a través del nou Festival de Música – OJC Terres de Lleida i ho fa amb la programació d’un nou concert que ha tingut lloc aquest dissabte, 12 de desembre, a la Sala Polivalent de Bellaguarda.

En aquesta ocasió, han estat la formació de vents de l’Orquestra qui ha pres el protagonisme del Festival en un concert amb obres de Schubert, Bird i Françaix. 

Els membres de la formació de vents de l’OJC que han participat en aquest programa són: Xesco Grau i Fedra Borràs, flautes; Encarna Monzó i Màxim Solanes, oboès; Mateu Farré i Víctor Lleixà, clarinets; Ramon Aragall i Laura Guasteví, fagots; Júlio Gargallo i David Folch, trompes.

El Festival de Música de l’OJC: més de 70 activitats musicals arreu del territori lleidatà

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida vol reforçar el seu servei públic i fer arribar la música arreu de tot el territori lleidatà en aquests temps de pandèmia. Cal, més que mai, mostrar i demostrar que la cultura és viva i segueix activa i cal que la gent del nostre territori pugui continuar gaudint d’un bé essencial i irrenunciable.

Per aquesta raó, l’OJC al costat de les Institucions que la sustenten, fa un pas endavant i organitza el Festival de Música OJC - Terres de Lleida, una iniciativa musical única en aquests moments complicats.

Un projecte ambiciós que compta en cada una de les seves activitats amb els màxims protocols de seguretat. En total, el Festival agrupa més de 70 activitats que tindran lloc en més de 40 poblacions de tot el territori lleidatà.

Una sèrie de concerts agrupats en diferents àrees temàtiques que tenen l’objectiu d’arribar a totes les capes de la societat. Des d’iniciatives destinades als infants i joves, a petits concerts per arribar als nuclis i poblacions de menor densitat, passant pels concerts simfònics més grans o per propostes adreçades a persones amb diverses discapacitats que no per això s’han de veure privades de gaudir d’un concert adaptat a les seves necessitats.

L’OJC dibuixa un cop més el seu perfil més social i pedagògic i demostra, sense renunciar a la excel·lència artística, el seu paper fonamental per teixir una societat més justa i incloent, posant-se al servei de tothom.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta