Emília Rovira publicarà a l’abril un disc contra la violència de gènere

A.S.C.
08-01-2020
  • Emília Rovira publicarà a l’abril un disc contra la violència de gènere

La cantant, pianista, compositora i poeta lleidatana Emília Rovira Alegre va tancar diumenge amb èxit una campanya de micromecenatge Verkami amb què finançarà el seu tercer àlbum d’estudi, Amor i ràbia, un al·legat contra la violència de gènere en el qual afirma que els homes que abusen de les dones “són reis de l’inframón”.

Amb una recaptació total de 2.623 euros –l’objectiu inicial eren 2.500–, la lleidatana va donar les gràcies als seus 84 mecenes i ara es tancarà amb el guitarrista, productor i arranjador José R. Madrid Alonso a l’estudi Bossa Records de Puigverd per donar forma al disc.

A l’abril sortirà a la llum el tercer treball d’aquesta polifacètica artista, que ho celebrarà amb un concert de presentació en el qual entregarà les recompenses als seus mecenes. Amor i ràbia és un disc que “sorgeix de la necessitat de parlar amb les persones i de les coses que estimo, però també de l’instint d’expressar la ràbia que sento davant les injustícies que ocorren al món i al nostre país”, anuncia en el Verkami aquesta artista lleidatana.

L’àlbum estarà compost per deu cançons, algunes de les quals amb lletra i música de la mateixa autora, i d’altres seran poemes adaptats del seu pare, el poeta Pere Rovira. Emília Rovira, que ja va publicar el 2010 Contra la mort - Against Death (Quadrant Records) i el 2017 Com la veu de l’aigua.EnVers canta Màrius Torres, sota el mateix segell. Així mateix, el seu primer llibre de poesia, Oslo, va obtenir el Premi Ciutat d’Olot 2015.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta