Es multiplica per quatre el percentatge d'homes que es fa tractaments estètics els últims 10 anys

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
09-06-2023
Actualitzat: 09-06-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Es multiplica per quatre el percentatge d'homes que es fa tractaments estètics els últims 10 anys
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

El percentatge d’homes que es fa tractaments o intervencions estètiques s’ha multiplicat per quatre en 10 anys, segons els resultats d’una enquesta a més de cent professionals de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SCCPRE). Si l’any 2013 el percentatge d’homes atesos era al voltant d’un 5%, ara aquesta xifra ha pujat fins al 20%. Cada vegada s’atenen homes més joves. El menors de 40 anys ja representen al voltant del 60% del total d’intervencions en població masculina. Fa 10 anys, la majoria tenia entre 45 i 60 anys.

Segons l’enquesta de la SCCPRE, la cirurgia estètica més demandada pel públic masculí és la cirurgia de les parpelles o blefaroplàstia, segons gairebé el 90 % dels cirurgians plàstics catalans. Pel que fa al contorn corporal, el 80% dels professionals enquestats respon que l’operació més freqüent és la reducció del volum dels pits o ginecomàstia i, en segon lloc, la liposucció. La que marca l’abdomen està ara en creixement.

La segona operació o tractament estètic facial en homes és la cirurgia de les orelles o la otoplàstia, seguida pel bòtox.

Comparteix

També t'interessarà