Esport i solidaritat: la cursa SED de Maristes vol batre rècords per ajudar infants de Tanzània

J.C.M.C.
13-03-2018
  • Esport i solidaritat: la cursa SED de Maristes vol batre rècords per ajudar infants de Tanzània

La quarta edició de la Cursa SED de Lleida espera aquest diumenge la participació de gairebé 1.100 atletes, en una carrera solidària que organitza l’ONG Solidaritat, Educació i Desenvolupament (SED), vinculada al col·legi Maristes. Es tracta d’una carrera amb vocació de ser “familiar i divertida, a banda de solidària”, segons van explicar ahir Mercè Pérez i Rosa Ángela Zarco, que van presentar la prova al costat de la regidora d’Esports, Montse Parra i el delegat d’Esports de la Generalitat a Lleida, Joan Segura. En aquesta ocasió, l’objectiu és recaptar fons perquè nens i joves de Tanzània puguin accedir a activitats de lleure i de temps lliure.

La prova compta amb la col·laboració d’uns 120 voluntaris i l’aportació d’unes cinquanta empreses col·laboradores. La cursa tindrà la sortida i la meta al col·legi Maristes i presenta dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un segon de 3,5, que es pot fer caminant. “Es tracta d’una carrera solidària que convida a caminar i córrer en família”, va recordar Montse Parra.

El preu de la inscripció és de 12 euros per a la cursa i 10 per a la caminada, encara que hi ha preus especials per a famílies. També hi ha Dorsal 0, perquè qui ho desitgi pugui fer aportacions encara que no participi en la cursa.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà