Estiu de vistes guiades i Nits del Temple al Castell dels Templers de Gardeny

REDACCIÓ
Publicat: 
23-07-2023
Actualitzat: 23-07-2023 4:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • Estiu de vistes guiades i Nits del Temple al Castell dels Templers de Gardeny
  Peu de foto: 
  Ajuntament de Lleida

Turisme de Lleida programa, per aquest estiu, tot un seguit de visites guiades i  dinamitzades al Castell dels Templers de Gardeny que permeten descobrir la comunitat de frares guerrers que van viure a la Comanda Templera de Gardeny i gaudir de l’entorn i el patrimoni templer a la ciutat de Lleida.

A més, per tal de gaudir d’aquestes activitats de promoció del castell dels Templers, que s’intensifiquen durant l’estiu, les persones que hi arribin amb el Bus Turístics de la ciutat de Lleida tenen l’entrada gratuïta per poder visitar el castell i gaudir de l’audiovisual que explica la història de les templers.

S’ha de recordar que l’horari per a visitar el Castell dels Templers de Gardeny, es de 10.00 a 14.00 de dimarts a diumenge.

Aquest és el programa de les activitats:

 • Visita guiada al Castell de Gardeny

Cada dissabte, visita guiada històrica per les estances i passadissos del castell, al fil de l’activitat monacal i econòmica dels poderosos templers de Gardeny.

Punt de trobada: Castell dels Templers de Gardeny

Hora: dissabte 12 h (castellà)

VISITA HISTÒRICA els dies 23 de juliol, 15 d'agost; 3, 11 i 24 setembre
Visita guiada històrica per les estances i passadissos del castell, al fil de l’activitat monacal i econòmica dels poderosos templers de Gardeny.

Punt de trobada: Castell dels Templers de Gardeny

Hora: 11h ( horari d’estiu )

 • Templer per un dia (activitat familiar dinamitzada)

Cada segon diumenge de mes, visita familiar dinamitzada de la mà de Nomon Turisme Cultural, especialment recomanada per a famílies que vulguin sentir-se com un templer del segle XIII.

Punt de trobada: Castell Templer de Gardeny

Hora: 11.00 h

Aquesta és una de les activitats estrella que s’organitza en el context del castell templers i que consisteix en fer de templer, i posar-se a la pell i al dia a dia d’aquests personatges de l’època templera.

Aquesta visita té places limitades a 25 persones per passi.

 • Nits del temple a Gardeny

Durant el mes d’agost, s’han programat dins del cicle les “ nits del temple “ una sèrie de visites de cara al vespre, per contemplar el Castell de nit.

Les nits d´estiu a Lleida tenen un toc medieval. Són les nits del TEMPLE que enguany celebren la seva novena edició

Des de Turisme de Lleida programem  una sèrie d´activitats nocturnes al Castell  de Gardeny adreçades a diferents públics, pensades per descobrir el patrimoni templer de la nostra ciutat. Oferim visites dinamitzades ( templer per una nit) i culturals (visita guiada a la poderosa comanda de Gardeny) així com la possibilitat de gaudir de les impressionants vistes de Lleida des del turó.

 • Poderosa comanda de Gardeny – Divendres 11 i 18 d’agost

Punt de trobada: Castell dels Templers de Gardeny

Hora: 21h

Durada: 1h 

Preu: 8€ (menors de 13 anys gratuït)

Visita guiada històrica per les estances i passadissos del castell, al fil de l’activitat monacal i econòmica dels poderosos templers de Gardeny.

Imprescindible reserva prèvia

 • Templer per una nit – Divendres, 25 d’agost

Punt de trobada: Castell dels Templers de Gardeny

Hora: 21:h 

Durada: 1h 30m

Preu: 8€ (menors de 13 anys gratuït) 

Visita familiar dinamitzada de la mà de Nomon Turisme Cultural, especialment recomanada per a famílies que vulguin sentir-se com un templer del segle XIII.

Imprescindible reserva prèvia

Comparteix

També t'interessarà