Estudien reforçar el bus exprés Alfarràs Lleida per les queixes dels usuaris

E.FARNELL
18-10-2018
  • Estudien reforçar el bus exprés Alfarràs Lleida per les queixes dels usuaris

La conselleria de Territori estudia reforçar la línia de bus exprés d’Alfarràs a Lleida després de rebre queixes dels usuaris per falta de capacitat en hores punta. Van apuntar que s’està duent a terme un seguiment amb l’operador de la línia, Autocars Gamón, per valorar si cal contractar un altre autobús tenint en compte que algunes de les expedicions en hora punta, especialment a primera hora del matí i al migdia, ja surten amb dos busos. Des de la conselleria van assenyalar que és habitual que a l’iniciar el curs es produeixin situacions semblants que es van corregint amb la distribució de la demanda entre els trajectes i, si fa falta, incorporant un altre comboi.

l bus exprés Alfarràs-Lleida es va estrenar el desembre del 2015. Encara que les queixes han estat notables a tots els pobles pels quals transcorre el bus, han sigut més nombroses a Torrefarrera, últim poble abans d’arribar a Lleida, on els usuaris han hagut d’anar dempeus o fins i tot han hagut d’esperar un altre comboi per arribar a Lleida. La majoria dels ajuntaments de la línia ja van exigir a l’ATM una solució per acabar amb aquesta situació.

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, també va exigir mesures urgents. “El servei ha sigut molt bo i també molt eficient, i això ha provocat un increment de la demanda i s’ha quedat sense capacitat”, va dir Jordi Latorre. En el trajecte de migdia ja s’ha reforçat contractant un altre bus, però encara falta resoldre el trajecte de primera hora.

El bus d’Alfarràs-Lleida ofereix 43 expedicions entre anades i tornades, des de dilluns fins divendres amb sortides cada hora entre les 7 del matí fins a les 5 de la tarda i cada mitja hora des de les 5 fins a les 9 de la nit. Aquest corredor té més de 255.500 passatgers a l’any i forma part del sistema tarifari integrat a l’ATM de Lleida.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que Lleida és una ciutat segura?