Ferit l'acompanyant menor d'un motorista que conduïa begut i amb el permís retirat a Lleida

REDACIÓ
Publicat: 
03-05-2021
Actualitzat: 03-05-2021 14:35
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Ferit l'acompanyant menor d'un motorista que conduïa begut i amb el permís retirat a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Un nen de 9 anys va resultar ferit lleu en un accident entre dues motocicletes que va tenir lloc aquest cap de setmana a l’Avinguda Miquel Batllori de Lleida. L'infant va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova per a una millor valoració. La Guàrdia Urbana de Lleida va comprovar que el seu pare tenia el permís retirat, circulava sense assegurança ni ITV i va donar positiu en alcoholèmia.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge, 2 de maig, a les 21:00 hores, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser comissionada a l’Avinguda Miquel Batllori en rebre avís d’un accident entre dues motocicletes per l’avançament antireglamentari d’una d’elles. Els agents van comprovar que el causant del accident, de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòlique. El van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0.95 mg/l.

A més, van comprovar que tenia el permís de conduir en suspensió temporal per ordre judicial. Els agents van instruir les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i conduir sense el permís de conduir vigent. El vehicle va ser retirat al dipòsit municipal. En l’accident es va veure implicat un menor d’edat que anava d’acompanyant, va ser traslladat al hospital Arnau de Vilanova, ferit de caràcter lleu.

Comparteix

També t'interessarà