Firmes de l'Alt Urgell i la Cerdanya s'uneixen per impulsar el turisme

SEGREcom
03-04-2014
  • Firmes de l'Alt Urgell i la Cerdanya s'uneixen per impulsar el turisme

Un total de vuit empreses de l'Alt Urgell i de la Cerdanya han posat en funcionament un nou projecte turístic conjunt sota la marca Experiències Pirineus. El principal objectiu és promocionar el territori a través de la suma d'esforços i la cooperació. Després d'haver realitzat un estudi de les potencialitats de les dos comarques, la nova iniciativa empresarial potenciarà l'ecoturisme familiar.

Entre les activitats destaquen propostes d'esports d'aventura com el parapent, sortides guiades per la naturalesa, sortides per a famílies, bicicletes elèctriques o coaching amb cavalls, entre d'altres.

Les empreses que impulsen Experiències Pirineus són Aubèrria, Cal Ponsa, Equànima, Hotel Andria, Hotel Muntanya, Parapent Organyà, Pirineus Outdoor i Socarrel Emocions.

"Creiem que l'única forma d'avançar en la situació actual de precarietat econòmica és a través de la suma d'esforços i de buscar objectius comuns de manera que la competència es converteixi en cooperació i complementació", apunten. El projecte disposa del web des d'on és possible contractar les activitats. Els creadors de la iniciativa van explicar que el grup és obert i que s'hi poden adherir totes aquelles empreses que busquin promocionar el territori. "Volem convertir-nos en un referent de qualitat a la comarca", conclouen.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?