GlobaLleida ajuda a crear 148 empreses que generen 277 llocs de treball

SANTI COSTA DOMINGO
05-05-2018
  • GlobaLleida ajuda a crear 148 empreses que generen 277 llocs de treball

L’ens de promoció econòmica GlobaLleida va ajudar a crear 148 empreses que van generar 277 llocs de treball en els últims 15 mesos a la província de Lleida. Aquesta és la principal dada que es va donar ahir en el consell executiu de l’entitat, en la qual es va fer balanç del 2017 i es van marcar els reptes per a aquest any. “Els ajuts a les empreses i a la promoció de llocs de treball en aquests últims 15 mesos han suposat una inversió en de 3,3 milions d’euros”, va dir el president de GlobaLleida, Ramon Roca, que va qualificar de “molt bon any” el 2017 per a l’organització i que va assegurar que “s’ha convertit en un element clau de promoció empresarial a la província”. Per la seua part, el conseller delegat de GlobaLleida i director de la Fira, Oriol Oró, va apuntar que els ajuts aquest any s’han diversificat més.

La majoria de les empreses que hem assessorat i ajudat són del sector serveis, però també ho hem fet en altres camps com informàtica, agricultura o turisme. Nosaltres no podem crear empreses però sí acompanyar-les i assessorar-les de diverses maneres”, va dir Oró. També va recalcar que “en els últims dos anys, el 80% de les empreses que hem ajudat encara segueixen actives, i si mirem l’últim any, aquesta xifra ascendeix al 96%. Això demostra que anem en la direcció correcta”, va dir el director de la Fira, que va apuntar que els ajuts que ofereix l’entitat van des d’assessorament empresarial fins a formació de joves o ajuts en finançament.

Per la seua part l’alcalde, Àngel Ros, va assenyalar que “GlobaLleida és un element important en la promoció i creació empresarial a la província i també ha fet possible que estiguem ajudant a crear més llocs de treball”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta