⏯️ Grups i solistes d'orquestres catalanes llancen la seva cançó sobre el coronavirus

REDACCIÓ
27-04-2020
  • ⏯️ Grups i solistes d'orquestres catalanes llancen la seva cançó sobre el coronavirus

Confinats, fot el camp coronavirus “ és el nom de la cançó i el vídeo clip que han fet un grup de músics d’arreu de Catalunya, per explicar en clau d’humor la realitat de la situació en la que ens trobem amb motiu de la pandèmia mundial que estem vivint amb motiu del covir 19. Es una cançó alegre, enganxadíssima, esperançadora, feta en clau d´humor i en un ritme ballable.

Entre altres llocs de internet, es pot veure i escoltar al canal de YouTube, i cal dir, que està fent furor aquests dies a xarxes socials. Quan tornin les sessions de ball, que esperen els seus protagonistes que sigui ben aviat, es podrà escoltar en el repertori de tots els grups i solistes que han format part del projecte.

La idea així com la lletra i musica es original de Maria Alba Sabata, i el music basc José Ramón Tarrio “ Ramonxu “, que son els components d´Acordies Duet de Solsona, amb la gran col·laboració i aportacions especialment en la lletra del mític Pep Marqués. 

Cal ressaltar que físicament en cap moment han estat en contacte cap dels components de les catorze formacions que hi han participat. Cadascun a fet la seva aportació tan musical, com de veus i de imatges de vídeo. Els propis autors han estat qui s´han encarregat de cuinar tots els ingredients rebuts en els seus estudis per a presentar el plat acabat. Encara que això es metafòric es la realitat de la producció d´aquest tema musical i vídeo clip que porta per nom “ Confinats, fot el camp coronavirus “.

Catorze grups i solistes d'orquestres de ball d'arreu de Catalunya han unit les seves veus per cantar una original i alegre cançó amb la que volen donar una injecció d'optimisme per fer front a aquests difícils dies de confinament. Provinents de diverses comarques catalanes; Solsonès, Osona, Bages, Lluçanès, Garraf, Segarra, Anoia, Cerdanya, Pallars Sobirà i l’Alt Empordà, cadascun ha fet l’aportació artística i musical que bonament a pogut.

El que han donat vida al projecte son: Acordies Duet, Agustí i els seus teclats, Banda Sonora, Belén, Duet d'Ambient, Duet Xanadú, Joan Altarriba, Josep M. d'Avinyó, Jordi Bruch, Jordi Caselles, Margarita Torner, Pep Marqués, Teresa Subirà i Vives Veus, que amb una música enganxadíssima i que convida a ballar, ens recorden que -- "Ara els ocells se senten més i el silenci és molt més fort ",   i criden amb força  -- " Fot el camp, coronavirus, que ja en tenim prou".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta