Inicien les obres d'arranjament en un tram de vorera del carrer Pius XII de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
07-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Inicien les obres d'arranjament en un tram de vorera del carrer Pius XII de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Brigada d’Acció Immediata de l’Ajuntament de Lleida ha iniciat les obres d’arranjament d’un tram de vorera del carrer Pius XII que es trobava malmès i que el veïnat del barri demanava que es reparés.

L’actuació té lloc entre l’accés al pàrquing dels blocs Germanor i el Passatge del Riu Corb, un tram on les arrels dels arbres havien aixecat el paviment. Per aquest motiu, l’obra es fa de forma conjunta amb el departament de Parcs i Jardins, ja que implicarà la tala d’un arbre. La intervenció contempla la renovació del paviment i de la rigola de recollida d’aigües pluvials, així com l’adequació dels escossells existents en aquest tram.

Aquesta actuació, que va a càrrec de l’empresa Teixidó com a adjudicatària del contracte del Pla de manteniment, conservació i millora de voreres, paviments asfàltics i brigada d’acció immediata, forma part dels compromisos que la regidora d’Agenda Urbana, Begoña Iglesias, va adquirir amb el veïnat de Pius XII-Germanor en una reunió recent a la regidoria per abordar les problemàtiques d’aquest barri.

Comparteix

També t'interessarà