Instal·len un punt de recàrrega ultraràpid per a cotxes elèctrics al McDonald's de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
22-03-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Instal·len un punt de recàrrega ultraràpid per a cotxes elèctrics al McDonald's de Lleida

McDonald's i Endesa X han inaugurat els primers punts de recàrrega ultraràpids (HPC) per a cotxe elèctric en diversos restaurants al llarg del territori nacional. Una de les primeres localitats ha sigut Lleida, al Carrer Joaquín Costa, s/n. El punt compta amb 150 kW de potència i com a novetat, aquest punt permetrà recarregar el 80% de la bateria dels vehicles en aproximadament 10 minuts.

Natalia Mota, directora de Compres, Qualitat i Sostenibilitat de McDonald's Espanya, comenta: "Amb la instal·lació de carregadors ultraràpids continuem millorant l'experiència dels nostres clients en els restaurants amb un servei afegit i responsable amb el medi ambient. Estem orgullosos d'aquesta iniciativa en la qual treballem de la mà d'Endesa X, a través d'un projecte de mobilitat que forma part del nostre compromís amb la sostenibilitat ambiental".

Per a Elena Bernárdez, directora de mobilitat elèctrica d'Endesa X, "gràcies a l'acord amb grans empreses com McDonald's continuem acostant la mobilitat elèctrica a l'usuari, facilitant la recàrrega en la seva vida diària; diversificant les tecnologies, en ubicacions clau i amb tecnologies capdavanteres, per a adequar-nos al que cadascun necessiti.

Aquest projecte s'emmarca en l'acord signat a la fi de 2019 entre McDonald's i Endesa X, per a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics en els aparcaments dels seus restaurants per tota Espanya, i que té com a objectiu millorar l'experiència dels consumidors i atendre les seves necessitats. Des d'aquest moment es va començar a treballar en la instal·lació de punts de recàrrega ràpida i avui dia Endesa X ja ha desplegat a més 96 punts de recàrrega ràpida (50 kW) en 36 restaurants de 31 localitats.

Recàrrega per a tots

Precisament, per a promoure l'ús del cotxe elèctric entre tots els usuaris, aquest servei s'ofereix a qualsevol persona que s'acosti fins als establiments de McDonald's que comptin amb infraestructura de recàrrega, sense obligació de consumir en el restaurant.

Quant al procés de recàrrega, la reserva, ús i pagament del servei es podrà efectuar de manera àgil i senzilla a través de l'app Juicepass d'Endesa X. Els usuaris tan sols han de descarregar-se l'app en el seu mòbil i, amb ella, podran gestionar les recàrregues del seu vehicle elèctric directament des del seu telèfon (pagar, reservar amb fins a 15 minuts d'antelació, etc.) i accedir a més a tarifes adaptades a tots els usuaris, comptant amb tarifes mensuals de recàrrega i de pagament per ús, per a pagar només pel que recàrregues.

L'app està disponible en iOS i Android i l'usuari es pot donar d'alta directament des del compte de Facebook o Google, o facilitant un correu electrònic. A més, en registrar-se, es pot gaudir de condicions econòmiques avantatjoses en les recàrregues gràcies a les tarifes de recàrrega existents; disposar d'una targeta física RFID per a realitzar les recàrregues; o crear la seva pròpia compta amb les seves preferències i mètodes de pagament, la qual cosa facilitarà les successives recàrregues. En qualsevol cas, el procés de registre per a fer ús de l'aplicació és opcional i sempre es pot triar fer ús de la mateixa sense registre previ i pagar directament amb la targeta de crèdit, sempre a través de l'app.

Comparteix

També t'interessarà