Israel premia per segon any consecutiu l’oli d’oliva verge extra Les Cabanes

REDACCIÓ
12-07-2021
  • Israel premia per segon any consecutiu l’oli d’oliva verge extra Les Cabanes

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha estat premiada per segon any consecutiu al certamen TerraOlivo IOOC d’Israel, el concurs internacional d’oli d’oliva del Mediterrani. Concretament, l’oli d’oliva verge extra Les Cabanes Taste of Earth ha estat reconegut novament amb la medalla Gran Prestige Gold per la seva gran qualitat. Aquest premi se suma als 21 anteriors que ha rebut la Cooperativa en els últims tres anys.

El concurs té com a objectiu donar a conèixer els millors olis d’oliva verge extra de diferents zones i orígens entre la indústria de l’oli mundial i israeliana. L’edició d’enguany, la vuitena, es va celebrar del 21 al 24 de juny i va comptar amb més d’una trentena de jutges.

Aquest guardó reconeix de nou la qualitat de l’oli de la Cooperativa de Juncosa a escala internacional. Cal destacar que amb aquest premi, l’oli d’oliva verge extra Les Cabanes ha aconseguit 7 reconeixements en el que portem d’any. Uns resultats que són fruit de la gran feina i esforç dels socis i sòcies i treballadors i treballadores de la Cooperativa.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?