JARC demana a Agricultura que asseguri el suport als productors professionals

REDACCIÓN
11-02-2017
  • JARC demana a Agricultura que asseguri el suport als productors professionals

El cicle de xarrades de JARC-COAG i Mir & Siurana Assessors va organitzar aquest dijous a Alcarràs una jornada dedicada als ajuts 2017 i la seua tributació.

En la primera ponència, a càrrec del secretari tècnic de JARC-COAG, Jordi Vidal, l’organització sindical va considerar clau que el departament d’Agricultura asseguri el suport econòmic als productors professionals, centrant-se en els ajuts per incorporació de joves, per inversions, en les mesures agroambientals, en la producció ecològica i en les zones amb limitacions naturals, com la muntanya.

En la segona part d’aquesta jornada, Alexandre Mir, assessor fiscal de Mir & SiuranaAssessors, va parlar als assistents sobre la tributació dels ajuts.

El cicle de jornades de JARC-COAG i Mir & Siurana Assessors es va posar en marxa el passat 19 de gener al CEEI de Torrefarrera, i seguirà el proper 23 de febrer a Alpicat per parlar dels impostos de successions i de donacions en l’àmbit de les explotacions agràries. Aquestes jornades van dirigides als agricultors i ramaders catalans, per assessorar-los pel que fa a assegurances, ajuts i la seua tributació, successions i donacions, contractació de treballadors i responsabilitat civil de l’empresari.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next