Joan Gilart, candidat de nou a l'alcaldia d'Alpicat en les pròximes eleccions municipals

REDACCIÓ
Publicat: 
05-04-2023
Actualitzat: 05-04-2023 12:04
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Joan Gilart, candidat de nou a l'alcaldia d'Alpicat en les pròximes eleccions municipals
    Peu de foto: 
    Junts Impulsem Alpicat

Joan Gilart, alcalde d’Alpicat a les dos darreres legislatures, optarà a la reelecció com a cap de llista de la candidatura Junts Impulsem Alpicat, per a les pròximes eleccions municipals. El valor de l’experiència i l’ambició per seguir construint un poble capdavanter en tots els sentits configuren el full de ruta de la formació.

Gilart té 51 anys, està casat i té un fill i una filla. Va accedir a l’alcaldia l’any 2015 i va ser reelegit al 2019. Ara torna a optar la reelecció i ho fa al capdavant de la candidatura Junts Impulsem Alpicat, amb un equip que és perfectament “coneixedor de la realitat municipal, de les seves estructures i del dia a dia", i que té com a gran objectiu “donar continuïtat a la tasca que s’ha dut a terme durant els darrers anys i que ha permès situar Alpicat a l’avantguarda en tots els àmbits”.

Gilart vol remarcar també que, "malgrat dur dos legislatures a l’equip de govern, mantenen intactes el compromís amb els veïns i veïnes d’Alpicat i la vocació de servei, així com un provat rigor en la gestió".

Comparteix

També t'interessarà