Jornada tècnica en línia ‘L’agricultura i la ramaderia del futur’

REDACCIÓ
21-10-2020
  • Jornada tècnica en línia ‘L’agricultura i la ramaderia del futur’
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

El pròxim dimecres, 28 d'octubre a les 17.00 hores, tindrà lloc la jornada tècnica en línia "L'agricultura i la ramaderia del futur” organitzada pel Consell Comarcal de les Garrigues juntament amb l'Associació Leader de Ponent i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. La benvinguda i presentació de la jornada anirà a càrrec del president del Consell Comarcal, Jaume Setó, i del cap de l’Oficina Comarcal de les Garrigues del Departament d’Agricultura, Llorenç Canela.

La situació actual obliga a viure un present i un futur de canvis i incerteses constants. Les noves tendències de consum i el creixent compromís amb els productes de proximitat i amb els agricultors/res i ramaders/res del territori dibuixen un horitzó amb noves oportunitats. La jornada tècnica aproparà els participants a projectes singulars vinculats al sector agrícola i ramader liderats per joves emprenedors i emprenedores.

La jornada va adreçada a pagesos/es, ramaders/res, joves emprenedors vinculats al sector primari i a la transformació, productors/res agroalimentàries i tècnics vinculats al primer sector, producte local i promoció econòmica, entre d'altres.

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a través del portal RuralCat (ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?