La 4a edició de la Ponent FEST recupera la normalitat i tanca amb un balanç molt positiu

REDACCIÓ
Publicat: 
31-05-2022
Actualitzat: 31-05-2022 11:11
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La 4a edició de la Ponent FEST recupera la normalitat i tanca amb un balanç molt positiu
    Peu de foto: 
    Ponent Coopera

La 4a edició de la Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent, es va celebrar aquest dissabte 28 de maig a la Universitat de Cervera, recuperant la  normalitat amb la  satisfacció dels organitzadors i participants. El bon temps i les ganes de retrobar-se dels projectes cooperatius i d’economia social han col·laborat a fer de la Ponent FEST  novament un punt de trobada de l’Economia Social i Solidària.

Més de 30 empreses i entitats de diversos sectors econòmics van exposar durant tot el dissabte a al pati principal de la Universitat de Cervera, amb la voluntat de visibilitzar a través de l’Economia Social i Solidària els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana. Des de projectes d’habitatge o alimentació a la cultura i l’oci, l’educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques i formació i educació. 
Enguany la Ponent FEST recuperava la normalitat, amb les paradistes, les xerrades i les actuacions musicals. Per part de l’organització es fa un balanç positiu per recuperar la presencialitat i convertir-se novament en el punt de trobada del sector al territori de  Ponent.

Com a novetat d’aquest any, la part de continguts es va estructurar a partir del que es van anomenar RUESS. Una sèrie de rues on es visibilitzaben projectes que poden donar resposta al repte de l’emergència climàtica, el tema central de la fira d’aquest any. Aquestes volien acostar les diferents reflexions i propostes d’una manera àgil i directa al públic assistent a la fira, després d’una ponència inicial es passava a visitar diferents expositores que explicaven els seus projectes que poden servir d’exemple com a alternativa. Les rues van ser tot un èxit i es van valorar molt positivament entre tots els assistents.  
Gustavo Duch i Sílvia Tomàs amb el seu espectacle poeticomusical ‘DesCivilització’ van posar punt i final a la 4a edició de la Ponent FEST, una edició amb èxit de participació, bon ambient i ganes de retrobar-se per part de totes les persones que conformen l’economia social i solidària del territori.
 

Comparteix

També t'interessarà