La 7ª Cursa Agro-Llobera Sant Blai convoca més de 600 atletes al Palau d'Anglesola

REDACCIÓ
Publicat: 
20-01-2023
Actualitzat: 20-01-2023 9:57
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La 7ª Cursa Agro-Llobera Sant Blai convoca més de 600 atletes al Palau d'Anglesola
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament del Palau d'Anglesola

Dimarts passat es va presentar la ‘7a Cursa Agro-Llobera Sant Blai, la més plana que has fet mai’. La cursa tindrà lloc el diumenge 29 de gener, a les 10 h del matí, en un circuit de 5 km, tot urbà, que es pot recórrer amb una o dues voltes i amb molt poc desnivell.

La cita convoca esportistes d'arreu perquè cuida els detalls a fons, des dels obsequis a l'arribada, passant pel bon ambient al llarg del recorregut i un esmorzar de primera esperant a la meta. Això l’ha consolidat en el calendari de curses atlètiques de Ponent i és una cita que convoca més de 600 atletes.

El Palau d'Anglesola es prepara per al 2n Concurs de Cassoles de Tros
Peu de foto: 
Ajuntament del Palau d'Anglesola

La Cursa de Sant Blai també posa l'esforç en la inclusivitat, facilitant l'experiència als esportistes d'Incluyendo Sonrisas i comptant amb voluntariat de l'associació Acudam. I també destaca que una part de l’import de la inscripció es destina als projectes que l’ONG MAMI (Moviment d’Ajuda al Món de l’Infant) desenvolupa a Mali.

En la presentació, Lourdes Ravetllat, representant territorial de l’Esport a Lleida, ha destacat l‘impacte positiu que genera una cursa al municipi que l’organitza. En Francesc Balcells, alcalde del Palau d’Anglesola, ha destacat que “pels visitants significa conèixer de ben a prop carrers, places, parcs i zones verdes que ens reconeixen com a Vila Florida i pels amfitrions suposa mostrar la millor cara del municipi i enfortir el ric teixit associatiu esportiu”. L’Anna Llobera ha ratificat el “compromís de l’empresa Agro-Llobera en l’esdeveniment esportiu, perquè la jornada fa poble i aposta per la salut i la interacció entre persones” que practiquen des de fa temps els membres de l’empresa familiar. El coordinador de la Cursa, Marc Solé, ha destacat “el compromís dels cent voluntaris que fan possible la festa esportiva” i ha convidat als atletes a inscriure’s perquè “el circuit és ben entretingut, amb molts encreuaments entre corredors, cosa que facilita l’animació de la cursa”.

Comparteix

També t'interessarà