La Biblioteca d'Alpicat celebra la 24a edició de la Festa del Llibre Gegant

REDACCIÓ
Publicat: 
04-06-2023
Actualitzat: 04-06-2023 13:16
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Biblioteca d'Alpicat celebra la 24a edició de la Festa del Llibre Gegant
    Peu de foto: 
    Ajuntament d'Alpicat

La Biblioteca d’Alpicat ha celebrat aquest dissabte la Festa del Llibre Gegant, una diada que enguany ha arribat a la seva 24a edició.

Com és habitual, un grup format per una quarantena de professionals del dibuix han il·lustrat els contes dels infants que han volgut participar en la confecció d’un llibre gegant. El conte havia de ser inventat, de temàtica lliure i amb una extensió màxima d’un full. Totes les làmines dibuixades i escrites s'enquadernaran per formar un llibre gegant de contes il·lustrats, dedicat als gegants Núria i Manelic, que es podrà fullejar a la sala infantil de la Biblioteca d'Alpicat.

L’activitat s’havia de dur a terme a la plaça del davant de la Biblioteca, però degut a la pluja s’ha traslladat a l’interior de l’equipament, on també s’ha pogut gaudir de l’actuació musical de l'agrupació de vent de l’Escola Municipal de Música d’Alpicat, dels gegants Manelic i Núria i de l’exposició de tots els llibres gegants. 

S’ha comptat amb l'ajut d'una quinzena de voluntàries i voluntaris que han vetllat perquè no faltés de res, tant a nivell de material com pel que fa al bon funcionament de les activitats programades, i també s’ha ofert un berenar amb coca i xocolata. De la mateixa manera, els assistents han pogut participar en el concurs ‘El mini llibre del llibre gegant’ i entrar en el sorteig d’un lot de llibres i de dos entrades de cinema.

Comparteix

També t'interessarà