La Biblioteca municipal de Pardinyes amplia el seu fons bibliogràfic

REDACCIÓ
Publicat: 
25-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Biblioteca municipal de Pardinyes amplia el seu fons bibliogràfic
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Biblioteca Municipal de Pardinyes ha rebut una subvenció de 1.000 euros del Departament de Cultura de la Generalitat per a la compra de llibres en fires i mercats especialitzats. D’aquesta manera, incorpora noves publicacions al seu fons bibliogràfic. L’ajuda ha permès l’adquisició de novetats de ficció i no ficció per a adults a La Setmana del Llibre en Català de Barcelona i la compra de novetats de ficció i no ficció infantil a la Fira Encontats de Balaguer. Els volums del nou fons ja es pot agafar en préstec.

La subvenció té com a objectiu que les biblioteques puguin ampliar el seu fons amb l’adquisició de novetats que hi hagi exposades a fires i mercats especialitzats. També, contribueix a garantir uns ingressos addicionals a aquests esdeveniments firals. A més, un altre objectiu del projecte és que les biblioteques enforteixin el seu vincle amb els editors i els llibreters de Catalunya, motiu pel qual a cada fira s’inclou una activitat que pretén afavorir la trobada i el diàleg entre els diferents agents del sector del llibre.

La Biblioteca municipal, ubicada al Centre Cívic de Pardinyes (c/ Sant Pere Claver, 1), organitza activitats de promoció a la lectura, com hores del conte, un club de lectura i visites escolars, entre altres. Forma part del Sistema de Lectura Pública i ofereix els serveis de consulta a sala, préstec domiciliari i préstec interbibliotecari. El seu horari és de dilluns a divendres, d’11 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h.

Comparteix

També t'interessarà