La Bordeta critica els tendals que posaran a la pista esportiva

M. MARQUÈS
12-04-2018
  • La Bordeta critica els tendals que posaran a la pista esportiva

La Paeria preveu cobrir la pista esportiva del local social de la Bordeta amb uns tendals. L’ajuntament ja ha mostrat a l’associació de veïns com serà el cobriment, que va ser el guanyador del projecte de ciutat dels pressupostos participatius de l’any passat, en aquest cas ascendeix a 200.000 euros.

La presidenta de l’associació veïnal, Mari Carmen Guerrero, va dir que la proposta de l’ajuntament és una “presa de pèl i una farsa”, tenint en compte que “el cobriment no servirà de res quan plogui”. Va assegurar que tots els veïns “han opinat el mateix”, va demanar que, almenys, “els tendals estigui junts i no hi hagi separació perquè no s’hi coli l’aigua” i va afirmar que “amb una ventada ja no hi haurà tendals. No duraran ni dos anys”.

El projecte redactat exigia cobrir la pista del sol i de la pluja, a part d’arreglar el paviment, que es troba en molt mal estat. Tanmateix, Guerrero va dir que la Paeria els ha comunicat que arreglar la pista “no entra dins del projecte”. Tot i així, el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa va assegurar que independentment de si arreglar-la forma part del projecte o no, aquesta es millorarà “tant sí com no”.

Els veïns volen que estigui enllestit de cara a la festa major del juliol.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?