La Caminada de les Carenes espera 600 atletes en la setena edició

redacci
22-03-2016
  • La Caminada de les Carenes espera 600 atletes en la setena edició

La setena edició de la Caminada de les Carenes, que es disputarà el proper 9 d’abril al Pont de Suert i Tremp, espera mantenir els 600 participants que han pres part en les dos edicions anteriors.

Aquesta marxa, inclosa a la dinovena Copa Catalana de caminades de resistència, tindrà dos circuits alternatius: un de més exigent, de 54 quilòmetres, entre el Pont de Suert i Tremp, i un altre de més suau, de 32, entre Adons i la capital del Pallars Jussà. També hi haurà la Carenetes, que arriba a la segona edició i que està reservada als més petits i a les seues famílies, i que comptarà amb un recorregut de 9 quilòmetres entre Gurp i Tremp.

En la presentació de la prova, que va tenir lloc ahir a la Diputació, Joan Ubach, diputat provincial i alcalde de Tremp, va destacar el compromís de l’entitat provincial amb la caminada, que, “després de set anys, s’ha convertit en una activitat totalment consolidada”. El seu homòleg del Pont de Suert, José Antonio Troguet, va voler destacar el vessant històric de la prova, ja que “uneix dos comarques que sempre han mantingut vincles històrics, malgrat la dificultat orogràfica i de les comunicacions viàries”. La caminada té un pressupost d’uns 14.000 euros.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta