La campanya agrària centra la primera visita de la directora del SOC a Lleida

SEGREcom
03-04-2014
  • La campanya agrària centra la primera visita de la directora del SOC a Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va rebre ahir la directora del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Olga Campmany, amb el director dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació a Lleida, Octavi Miarnau.

La trobada va servir per abordar les diferents col·laboracions que la Diputació manté amb el SOC, com la subvenció a ens locals per a la contractació de col·laboradors socials per al servei d'informació de les oficines municipals i per a la gestió dels centres d'allotjament de temporers durant la campanya agrícola. La institució va assenyalar que l'aplicació d'aquest programa, que l'any passat es va ampliar a la resta de diputacions catalanes, es va decidir per la inexistència de plans d'ocupació després que l'Estat retallés un 57% els fons destinats a Catalunya per a polítiques actives d'ocupació.

Campmany, que relleva Joan Aregio, també es va reunir amb organitzacions agràries i sindicats per tractar les mesures de cara a la campanya agrària.

Per la seua part, el Govern va assegurar que prioritzarà el consens amb els agents econòmics i socials en el procés de reforma del SOC i, en especial, sobre el paper de les agències privades de col·locació, per tancar el debat d'una possible privatització de l'organisme.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next