La caravana Puck, de gira per vuit pobles del Pallars Jussà

REDACCIÓ
18-08-2020
  • La caravana Puck, de gira per vuit pobles del Pallars Jussà

Cine d’animació en una caravana convertida en una microsala de projeccions en sintonia amb diverses instal·lacions de jocs de fusta interactius. Aquesta és la fórmula per al públic familiar de Puck Cinema Caravana, una iniciativa de l’artista lleidatà Carles Porta que està en plena celebració del seu desè aniversari amb una gira per vuit localitats del Pallars Jussà. Així, el Puck MicroFest’20 va arrancar dissabte passat a Sant Esteve de la Sarga i ja compta amb parades confirmades a Salàs de Pallars (divendres que ve); Sant Martí de Barcedana (municipi de Gavet de la Conca, diumenge vinent); i Sant Romà d’Abella, a Isona (dilluns).

Entre finals d’estiu i tardor arribarà a uns altres quatre pobles de la comarca en el marc d’una minigira que compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació per atansar a petites localitats del territori espectacles per al públic familiar.

Aquest petit circ ambulant d’arts visuals i de creativitat amb el cine d’animació i la il·lustració compta amb la col·laboració dels jocs interactius de Tombs Creatius.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?