La Coral Shalom presenta l’òpera infantil ‘El Gegant Egoista’ en doble sessió a l’Auditori de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
09-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Coral Shalom presenta l’òpera infantil ‘El Gegant Egoista’ en doble sessió a l’Auditori de Lleida
    Peu de foto: 
    Coral Shalom

La Coral Shalom, referent en la música coral de la ciutat, commemora el seu 50è aniversari amb dos esdeveniments memorables que ensenyen la seva dedicació a l'art i la pau. La primera celebració serà la interpretació de l'òpera infantil "El Gegant Egoista", seguida d'un concert especial titulat "Elogi a la Pau".

La representació de "El Gegant Egoista" tindrà lloc el dissabte 13 d'abril a les 12:00 h i a les 18:30 h a l'Auditori Enric Granados. Aquesta obra, una adaptació de l'obra de l'escriptor Oscar Wilde, serà dirigida per Íñigo Casalí i comptarà amb la participació de la Coral Shalom, l'Orquestra Simfònica L’Intèrpret i destacats solistes. L'òpera narra la història emotiva d'un gegant que aprèn les lliçons de l'amistat i la generositat.

Amb més de 50 persones a l'escenari, aquesta producció musical és una celebració del llegat de la Coral Shalom en l'educació musical i valors morals a través del cant. Des dels seus inicis, la Coral Shalom ha promogut la música coral entre els més joves i ha participat en esdeveniments internacionals, demostrant el seu compromís amb la pau i la cultura.

El segon esdeveniment, el concert "Elogi a la Pau", tindrà lloc el diumenge 9 de juny a les 19:00 hores al mateix Auditori Enric Granados. Amb la participació de la Coral Shalom, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados i l’Orquestra de Girona, el concert simbolitza una oda a la pau, un valor fonamental per a la Coral Shalom, com ho demostra el seu nom en hebreu. Sota la direcció de Xavier Puig i Albert Cabero, aquest concert presentarà un repertori variat, des de peces contemporànies fins a clàssics, tot fent honor al passat, present i futur de la música coral.

Aquests dos esdeveniments no només celebren el 50è aniversari de la Coral Shalom, sinó que també ressalten el seu paper com a promotor de la pau i la cultura a través de la música.

Comparteix

També t'interessarà