La Diada de les Cassoles, acte central de la Festa Major de Sant Antolí de Rosselló

REDACCIÓ
30-08-2019
  • La Diada de les Cassoles, acte central de la Festa Major de Sant Antolí de Rosselló

El proper dissabte, 31 d’agost, la Diada de les Cassoles donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Antolí de Rosselló que continuarà fins dilluns, 1 de setembre, amb un programa d’actes i activitats pensades per al gaudi de tota la família. La trobada gastronòmica que arriba a la cinquena edició “és, des de que vam recuperar aquesta tradició, un èxit de participació, de trobada i de retrobament de rossellonencs i rossellonenques”, destaca l’alcalde, Josep Abad. El dia començarà amb espectacles i tallers d’animació infantil, seguirà amb una una foto de grup de tots els penyistes, el dinar de germanor, cercavila, festa “holly” i un sopar de germanor.

Diumenge, les cercaviles, la processó en honor a Sant Antolí, una ballada de sardanes, el concurs de cuina, el concert i la sessió de ball, seran es protagonistes de la jornada. L’últim dia, dilluns, destaca al festa aquàtica a les piscines i un espectacle de monòleg.

Els més petits de Rosselló celebren les Mini Cassoles en el marc del Casal d’Estiu

Els nens i les nenes que participen al Casal d’Estiu Rosselló 2019 van celebrar ahir, dijous 29 d’agost, les Mini Cassoles, com a avantsala de la Diada de les Cassoles que se celebra demà, acte principal de la Festa Major de Sant Antolí de Rosselló.

Els nens i les nens hi han participat formant part de 3 penyes. Durant la jornada s’han dut a terme una sèrie d’activitats relacionades amb la trobada gastronòmica de germanor, com la preparació de creps per a tots els assistents. A més, les Mini Cassoles s’han vestit amb les panyoletes icòniques d’aquest esdeveniment tradicional i arrelat al municipi. Així, petits i grans de Rosselló ja estan preparats per a celebrar la seva Diada de les Cassoles. Els preparatius apunten un gran índex de participació dels veïns i veïnes.

[Descobreix quines Festes Majors s'estan celebrant aquests dies arreu del territori consultant la nostra pàgina especial!]

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?

Carregant...
Load next