La Diputació incorpora 15 persones per reforçar i agilitar els serveis als municipis

REDACCIÓ
02-08-2021
  • La Diputació incorpora 15 persones per reforçar i agilitar els serveis als municipis

La Diputació de Lleida ha incorporat en les darreres setmanes fins a 15 persones per reforçar i agilitar la gestió de diverses àrees de l’ens i impulsar les tramitacions de subvencions i ajuts als ajuntaments. Els nous treballadors provenen de les diferents borses de treball que es van obrir l’any passat en un procés públic, obert i transparent per tal de cobrir places que en els darrers anys havien quedat desocupades i així millorar la prestació de serveis als municipis.

Les 15 noves incorporacions són dos gestors de projectes PECT (Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial) del Patronat de Promoció Econòmica, quatre programadors sèniors per al departament de Noves Tecnologies, i nou administratius per a les àrees de Recursos Humans, Salut, Patronat de Turisme, Igualtat, Esports, Cooperació Municipal i IEI.

A aquestes primeres incorporacions de nou personal se li sumaran, a la tardor, noves altes en paral·lel a la implementació, des del departament de Recursos Humans, de l’aprovació d’una oferta pública i els processos de promoció interna i d’estabilització de personal interí.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta