La Fecoll i Diskover signen un conveni de col·laboració per la promoció turística

REDACCIÓ
Publicat: 
26-02-2023
Actualitzat: 28-03-2023 21:01
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Fecoll i Diskover signen un conveni de col·laboració per la promoció turística
    Peu de foto: 
    FECOLL

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) i Diskover Catalonia han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’establir vincles d’ajuda mútua en l’objectiu comú de promoció turística de Lleida i les seves comarques. L’acord entre les dues parts es va formalitzar el divendres, 24 de febrer, amb Ferran Perdrix, president de l’entitat lleidatana i Julià Sánchez, director general de Diskover.

Perdrix ha volgut destacar que “ambdues entitats tenen objectius comuns o, si més no, complementaris en matèria de promoció del turisme de proximitat i de posar en valor el nostre patrimoni turístic i cultural”. Per la seva banda, Sánchez ha posat èmfasi en el fet que “la nostra empresa està especialitzada en desenvolupar APPs que donen a conèixer esdeveniments que contribueixen a la descentralització i desestacionalització del turisme; una manera de fer que defineix justament la Fecoll que impulsa diferents accions arreu del territori i en totes les èpoques de l'any, a banda òbviament de L’Aplec del Caragol”.

El conveni, amb una vigència inicial d’un any, estableix un marc de col·laboració entre ambdues entitats amb accions de promoció mútua, fomentant el debat i l’intercanvi d’experiències sobre tots els temes que puguin beneficiar a ambdues parts.

Comparteix

També t'interessarà