La Fira de Sant Isidre de Solsona obre avui les portes amb dos-cents expositors

M.MOLINA
10-05-2019
  • La Fira de Sant Isidre de Solsona obre avui les portes amb dos-cents expositors

Més de dos-cents expositors participen en la 67a Fira de Sant Isidre de Solsona, que avui inaugura la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà. El certamen, un dels més importants de Catalunya pel que fa a la mostra d’animals vius, exposarà més de 350 caps de bestiar.

En concret, 200 d’oví, 120 de boví i 36 d’equí. Segons el director de la fira, Josep Caelles, la sol·licitud d’estands ha estat superior a la d’altres edicions i moltes persones s’han hagut de quedar sense participar-hi “ja que l’espai és el que és, 40.000 metres quadrats que no es poden ampliar”, va indicar.

Caelles va explicar que el pressupost de la fira ascendeix a 82.000 euros i ha agraït l’aportació de la Diputació de Lleida, l’empresa Knauff, Electra de Cardener i del consell, així com d’altres ajuntaments de la comarca i de la resta dels patrocinadors. Com a novetat, val a destacar la dinamització de l’Espai Gastronòmic, la implicació de l’entitat Històrics del Solsonès a la Trobada de Cotxes Clàssics i Japonesos i el concert solidari contra el càncer infantil, organitzat per L’Àtic Taller Musical. La fira canvia d’emplaçament el concurs de conducció de tractor al Camp del Serra.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?

Carregant...
Load next