La Fundació Aspros presenta el seu ‘full de ruta’ per l’any 2023

REDACCIÓ
Publicat: 
17-03-2023
Actualitzat: 17-03-2023 10:31
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Fundació Aspros presenta el seu ‘full de ruta’ per l’any 2023
    Peu de foto: 
    Foto Alexandra Balaguer

La Fundació Aspros, entitat sense afany de lucre que des de l’any 1962 treballa per aconseguir la inclusió i la igualtat d’oportunitats de totes les persones, va celebrar aquest dijous una jornada per a professionals a l’auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (UdL). A la trobada, hi han assistit prop de 150 persones que formen part de l’equip de professionals de l’entitat.

Enric Herrera, director executiu de l’entitat, ha estat l’encarregat de donar a conèixer els principals objectius, metes i accions que s’han establert enguany per tal de donar compliment a la missió de la Fundació: oferir suports i oportunitats a persones vulnerables, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental.

Posteriorment, diferents persones de l’entitat, com responsables, personal d’atenció directa i usuàries han exposat als seus companys i companyes projectes innovadors que s’estan posant en marxa al llarg d’aquest any.

La Fundació Aspros celebra el 60 aniversari amb un acte a l’Auditori
Peu de foto: 
Mario Gascón / Ajuntament de Lleida

2023, l’any dels valors

Després d’un 2022 marcat per la celebració del 60è aniversari de la Fundació Aspros, l’entitat ha celebrat aquesta trobada sota el lema ‘Seguim fent camí’, un concepte que evidencia la voluntat de l’entitat per continuar endavant per assolir els seus objectius.

Un dels principals aspectes que l’entitat abordarà al llarg d’aquest any és el foment i la divulgació dels seus nous valors: el respecte, la col·laboració, la participació i el compromís proactiu; així com les seves actituds: Aspros és una entitat oberta, generosa i alegre. Tots aquests conceptes són els que marcaran la forma de ser, d’actuació i de gestió del dia a dia de l’entitat.

Durant aquest 2023, i de forma transversal, la Fundació Aspros engegarà formacions i una campanya de divulgació per donar a conèixer aquests nous valors.

Comparteix

També t'interessarà