La Fundació Aspros presenta la VII cursa Aspros-SiC24 “Nosaltres també podem!”

REDACCIÓ
Publicat: 
14-09-2023
Actualitzat: 14-09-2023 13:35
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Fundació Aspros presenta la VII cursa Aspros-SiC24 “Nosaltres també podem!”
    Peu de foto: 
    Fundació Aspros
  • La Fundació Aspros presenta la VII cursa Aspros-SiC24 “Nosaltres també podem!”
    Peu de foto: 
    Fundació Aspros

La Fundació Aspros, entitat sense afany de lucre que des de l’any 1962 treballa per aconseguir la inclusió i la igualtat d’oportunitats de totes les persones, ha presentat aquest matí la nova edició de la seva cursa inclusiva “Nosaltres també podem!” que, per segon any consecutiu, compta amb el patrocini principal de SiC24, empresa lleidatana especialitzada en sistemes de seguretat i control. A l’acte hi ha estat present el Guillem Farran, responsable de la cursa; Josep Reig, responsable del departament comercial de SiC24; i Desiré Breznes, vinculada a la Fundació Aspros i una de les organitzadores de la cursa.

Més de 500 persones participen en la 6a edició de la cursa 'Nosaltres també podem!'
Peu de foto: 
Fundació Aspros

L’esdeveniment esportiu, que se celebrarà el proper 24 de setembre durant el matí al Parc de l’Aigua de Lleida, es presenta com una gran oportunitat per a demostrar i donar visibilitat a les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i problemàtica de salut mental, ja que són elles les encarregades d’organitzar la cursa. A més, també participen com a corredors i corredores durant la jornada. En aquest sentit, Breznes ha indicat que “Nosaltres també podem! no és només un nom, sinó que va més enllà, ja que és un projecte creat per les persones amb discapacitat intel·lectual, i ja van set edicions. Estem molt contents que segueixi endavant”. 

Tots els beneficis recaptats es destinaran a projectes impulsats per la Fundació Aspros que busquen la promoció de l’esport inclusiu i la vida saludable entre les persones amb discapacitat intel·lectual i problemàtica de la salut mental. 

Inscripcions ja obertes

Les persones que vulguin assistir a la cursa, ja poden apuntar-se a les diferents modalitats que s’ofereixen a través de la web www.iter5.cat: cursa 10K, cursa 5K, caminada 5K i curses infantils. Totes les persones participants s’emportaran la samarreta i la bossa oficials de la cursa. A més, les persones guanyadores aconseguiran diferents premis gentilesa dels patrocinadors de l’esdeveniment. 

Suport essencial d’empreses compromeses

La celebració de la cursa és possible gràcies a la col·laboració de més d’una vintena d’empreses que han volgut demostrar la seva implicació i sensibilitat vers el projecte de la Fundació Aspros. SiC24 torna a repetir com a patrocinador principal, i també ho fa l’Horta de Lleida, com a entitat col·laboradora especial. El suport d’ActelGrup i SP Activa, que participen com a patrocinadors or, també ha estat clau per poder fer realitat aquesta setena edició. 

Comparteix

També t'interessarà