La generació de vidre, temàtica del 4t Concurs d'il·lustració 'El traç de la psicologia' del COPC

REDACCIÓ
Publicat: 
02-05-2023
Actualitzat: 02-05-2023 10:36
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La generació de vidre, temàtica del 4t Concurs d'il·lustració 'El traç de la psicologia' del COPC
    Peu de foto: 
    Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a Lleida

La Delegació Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya han obert la convocatòria de la 4a edició de concurs d'il·lustració ‘El Traç de Psicologia’. La temàtica d’aquesta edició és ‘Generació de Vidre?’, una qüestió que està a l’ordre del dia i que genera certa controvèrsia.

Des de l’edició anterior, hi poden participar totes les persones col·legiades i precol·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia, i com sempre, hi poden prendre part els col·legiats i col·legiades dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida, així com els estudiants del Grau de Psicologia de les universitats catalanes.

A la categoria de persones col·legiades i pre col·legiades, els tres primers premis estaran valorats en 400, 200 i 100 euros, respectivament, i el premi per als estudiants del Grau Psicologia serà un únic guardó de 200 euros. El termini per presentar els treballs és el dilluns 4 de setembre de 2023 i es poden enviar en format JPG o PDF, al correu electrònic copc.ll@copc.cat indicant a l'assumpte ‘Concurs d’il·lustració’. Alhora, caldrà indicar les dades personals de la persona participant com el nom complet, adreça, telèfon, correu electrònic i a quin Col·legi Professional està inscrit i el número de col·legiació. Els estudiants han d’indicar a quina facultat estan matriculats.

Només es permet presentar una il·lustració per participant i no s'admetran treballs guardonats en altres concursos o en edicions anteriors del mateix certamen. Les il·lustracions premiades i finalistes podran reproduir-se en llibres, catàlegs, cartells o qualsevol mena de suport físic o digital, citant sempre el nom de l’autor.

Comparteix

També t'interessarà