La Gran Rifa de Nadal de Lleida.com escalfa motors, ja tenim els primers obsequis

LLEIDACOM
14-11-2017
  • La Gran Rifa de Nadal de Lleida.com escalfa motors, ja tenim els primers obsequis

La quarta edició de la Gran Rifa de Nadal de Lleida.com ja comença a escalfar motors per tornar a sortejar lots de regals entre els seguidors del portal. Després de l'èxit que ha anat tenint la iniciativa en aquests anys, amb 10.000 números repartits entre 2.241 persones al 2016, el portal de les terres de Lleida vol mantenir aquesta tradició que compta amb la complicitat de desenes d'empreses de la província. L'any passat, hi van participar 65 empreses, aportant 426 productes repartits en 15 lots.

Enguany, ja han arribat alguns dels regals que formaran part dels lots que se sortejaran el dia 22 de desembre, a partir dels números que surtin premiats a la Loteria de Navidad. N'hi ha de tot tipus, alguns exemples són les visites guiades que ofereix el Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses o les cerveses artesanes del Pirineu, de la marca VIP, o les sessions que regala el centre Vida Quiropràctica de Lleida. I és que els Lots de la Gran Rifa de Nadal 2017 de Lleida.com busquen abastar tot tipus de regals per mostrar la gran varietat d'empreses i de productes que es fan a les terres de Lleida.

La idea de la Gran Rifa de Nadal va sorgir al 2014 amb l'objectiu de visibilitzar la riquesa dels productes de les terres de Lleida i del seu teixit empresarial i també de premiar la participació dels seguidors de Lleida.com amb regals de tot tipus, des d'aparells tecnològics fins a joies, passant per conserves, cerveses artesanes, vins, formatges o també experiències i sensacions, com sessions de massatge o consultes psicològiques.

Per participar a la Gran Rifa de Nadal, caldrà consultar la web que es posarà en marxa en els pròxims dies a Lleida.com i en què es detallaran les diferents maneres d'obtenir números per al sorteig, com enviar fotografies o vídeos nadalencs, compartir els continguts del portal, subscriure's al canal de Youtube o a la Newsletter o bé comprar als establiments que col·laboren amb la Gran Rifa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta