La Granja d'Escarp, penúltima aturada de l'exposició del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià

REDACCIÓ
Publicat: 
10-09-2022
Actualitzat: 10-09-2022 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • 2n Premi d'Il·lustracions del Segrià
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Segrià

La Granja d’Escarp serà la penúltima de les vuit escales programades de l'exposició itinerant corresponent al 2n Premi d'Il·lustració del Segrià. Aquesta aturada es farà, concretament, des de dilluns vinent, dia 12, fins al 25 de setembre a la segona planta del Centre Cívic, tots els dimarts i dimecres de 16.00 a 18.00 hores.

Aquest espai acollirà 17 creacions, entre les quals hi figuren les guanyadores i les finalistes del premi, que en aquesta segona edició han reflexionat al voltant del monòleg final d’El Projecte Dànau’, de la dramaturga Núria Casado. El Premi d'Il·lustració és una iniciativa de l’àrea de Cultura del Consell Comarcal, que complementa la proposta amb aquesta exposició itinerant amb l’objectiu de donar a conèixer al territori els il·lustradors i il·lustradores participants en un certamen que compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Així, l’exposició preveu visitar vuit poblacions, de les quals ara ja només restarà l’estada Els Alamús, del 7 al 20 de novembre. Amb anterioritat, la mostra ha visitat Corbins, Aspa, Massalcoreig, Puigverd de Lleida, Artesa de Lleida i Llardecans, a més de l’actual . Cal recordar, igualment, que l’exposició també es va poder veure inicialment a la seu del Consell Comarcal del Segrià.

Comparteix

També t'interessarà