La Guàrdia Civil localitza tabac de contraban valorat en prop de 4.000 euros

REDACCIÓ
26-08-2020
  • La Guàrdia Civil localitza tabac de contraban valorat en prop de 4.000 euros
  • La Guàrdia Civil localitza tabac de contraban valorat en prop de 4.000 euros
  • La Guàrdia Civil localitza tabac de contraban valorat en prop de 4.000 euros

Dijous passat, 20 d'agost, com a resultat de la realització d'un control fiscal per part d'efectius de la Guàrdia Civil del Resguard Fiscal, sota la direcció de l'Administrador de la Duana de la Farga de Moles (L), es van intervenir la quantitat de 860 paquets de tabac de diverses marques, valorades en 3.868 euros, procedint-se a estendre acta per una infracció de Contraban (Llei orgànica 12/1995 de Repressió del Contraban).

La intervenció es va produir cap a les 19.00 hores, quan un vehicle marca Peugeot, ocupat per tres persones, accedeix a la Duana de la Farga de Moles (L) procedent d'Andorra pel carril verd (res a declarar).

Els agents després de realitzar una inspecció fiscal del vehicle, observen ocultes a l'interior de diverses maletes, així com en el buit de la roda de recanvi, la quantitat de tabac indicada, reconeixent la propietat del descobert, un dels ocupants, concretament A.S., de 60 anys, home i de nacionalitat francesa.
Una vegada verificada la mercaderia aprehesa pels agents en les dependències de l'Agència Tributària, i en presència de l'Oficial de Viatgers, es va procedir a estendre acta per Infracció de Contraban (L.O. 12/95), quedant el gènere aprehès dipositat en la Duana de la Farga de Moles (L).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?