La Guàrdia Urbana de Lleida suma 17 nous agents de policia local

REDACCIÓ
Publicat: 
18-09-2023
Actualitzat: 18-09-2023 19:36
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Guàrdia Urbana de Lleida suma 17 nous agents de policia local
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida
  • La Guàrdia Urbana de Lleida suma 17 nous agents de policia local
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida suma a partir d’avui 17 nous agents de policia local. Es tracta d’onze nois i sis noies que inicien ara un període de nou mesos de pràctiques en diverses unitats del cos policial, com són la sala de comandament, motoristes, la Unipa, patrulles de seguretat ciutadana, la UPO i la unitat de barris, entre altres. L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, juntament amb la regidora de Seguretat Ciutadana, Cristina Morón, i l’intendent de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, ha donat la benvinguda als nous integrants de la Guàrdia Urbana i els ha fet entrega de les corresponents credencials policials.  

Durant la seva intervenció, el paer en cap ha destacat que “Lleida vol una Guàrdia Urbana propera i de proximitat” i s’ha mostrat molt satisfet de la incorporació de nous agents al cos de policia local. “Us incorporeu a un cos de policia centenari que és un orgull de ciutat”, ha explicat l’alcalde, qui també ha ressaltat “la capacitat d’escolta, l’empatia i la sensibilitat com a trets fonamentals d’un bon agent de policia”. Finalment, l’alcalde ha agraït el treball del govern anterior per fer possible aquesta promoció de nous agents de policia local.  

Per la seva banda, la responsable de Seguretat de la Paeria ha recordat, durant l’acte de benvinguda, que “la seguretat de tots i totes està a les vostres mans”. Finalment, l’intendent ha assenyalat “el sentit comú i el respecte al ciutadà com a eines claus a l’hora de desenvolupar una bona actuació policial” i ha desitjat als nous integrants “molta sort i encerts en la nova etapa professional”. 

Comparteix

També t'interessarà