La Paeria de Lleida habilita el servei de transport per desplaçar persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
02-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria de Lleida habilita el servei de transport per desplaçar persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

A partir d'avui, dia 2 fins al 10 de maig, l'Ajuntament de Lleida recollirà les sol·licituds de serveis de transport esporàdic per a aquelles persones amb dificultats de mobilitat o limitacions físiques que necessitin un servei adaptat de transport, com ara taxi o voluntariat, per desplaçar-se als col·legis electorals.

Enguany, els Agents Cívics de la ciutat també participaran en aquest servei, oferint suport a les persones que ho necessitin.

Poden sol·licitar aquest servei les persones empadronades a Lleida i que resideixin a la ciutat, sempre que el desplaçament sigui dins del municipi. Les reserves es poden fer trucant al telèfon 973249090 o a través del tràmit en línia "T'ajudem a anar a votar" disponible a la pàgina web de l'Ajuntament.

Aquest servei serà gratuït per a totes les persones que compleixin els requisits establerts i les sol·licituds es poden fer fins al dia 10 a les 12 del migdia.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de les accions de l'àrea d'atenció a les persones amb discapacitat de l'Ajuntament de Lleida, amb l'objectiu de fomentar la participació i l'exercici dels drets de tota la ciutadania.

Ajuntament de Lleida
Comparteix

També t'interessarà