La Paeria vianalitza el carrer Enginyer Cellers amb pilones i nou mobiliari urbà

REDACCIÓ
19-08-2020
  • L’ajuntament de Lleida vianalitza el carrer Enginyer Cellers amb pilones i nou mobiliari urbà
  • L’ajuntament de Lleida vianalitza el carrer Enginyer Cellers amb pilones i nou mobiliari urbà

La Paeria ha vianalitzat el carrer Enginyer Cellers del barri de Pardinyes, en el tram comprès entre els carrers Sant Pere Claver i Carrer d’Anastasi Pinós, dins la seva estratègia de vianalització i pacificació del trànsit a Lleida.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme, Toni Postius, ha explicat que s’han col·locat pilones i nou mobiliari urbà en aquest vial, com bancs i papereres. Properament es pintarà també el paviment amb l’objectiu de facilitar la identificació per als vianants i vehicles.

Postius ha destacat que “amb aquest tipus de mesures, i d’altres com la limitació a 30km/hora a la ciutat de Lleida, la Paeria aposta pel foment de l’ús del transport públic, bicicletes i vehicles de mobilitat personal”. “Aquestes mesures serviran per adaptar-nos a la nova mobilitat generada per la crisi sanitària de la covid19, a més que han de servir per reduir la contaminació i fer de Lleida una ciutat sostenible”, ha conclòs el regidor.

La vianalització d’aquest vial dona resposta a una demanda de la comunitat educativa del barri per millorar la seguretat en aquest tram, on hi ha l’escola bressol i un parc infantil. També s’ha consensuat la vianalització amb els representants veïnals, els serveis d’emergències dels Bombers i el Servei de Prevenció de la Generalitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?